МІЙ БОЖЕ
У свiтi, де так непросто тобi й менi,
Шукаю я i вiднаходжу новi свiти...
У всiх них ти, i тiльки ти...
Моя красуне...
Приспів:
Мiй Боже, з тобою Вiн нам допоможе, повiр,
З тобою став іще сильнiшим, торкнувся зір !
З тобою, i лиш з тобою йдемо в свiти,
Де є лиш я, де є лиш ти.
Минаю усi незгоди, i йду вперед...
В своiй руцi твою тримаю - в цьому секрет.
Летять хай стрiли, за нами стрiли ворожi вслiд,
Дивись на мене, а я на тебе, й не буде бiд.
Приспів:
Мiй Боже, з тобою Вiн нам допоможе, повiр,
З тобою я став іще сильнiшим, торкнувся зір
З тобою, i лиш з тобою йдемо в свiти
Да є лиш я, де є лиш ти...
Я БУДУ З ТОБОЮ
Краплини дощу, стiкають по склу,
З тобою нам бути, говорять, не варто...
Краплини дощу... У небо кричу...
Сьогоднi усе встановив я на карту!
Приспів:
Та буду з тобою! Я буду з тобою!
Бо ти моє щастя, бо ти мої крила
Моя ти кохана, лиш ти серцю мила. Моя!
Краплини дощу стiкають по склу....
Малюють стежини, а з них лабiринти...
Краплини дощу... До тебе кричу...
Така ти далека, здається, що тiнь ти...
Приспів:
Та буду з тобою! Я буду з тобою!
Бо ти моє щастя, бо ти мої крила
Моя ти кохана, лиш ти серцю мила. Моя!
(с) Юлія Деспоташвілі |
Послесловие:
Готова рассмотреть конкретные предложения по превращению текста в живую песню, если читающий их человек пишет музыку и (или) поет, и стихи ему по душе. tbilisi70@inbox.ru
Давно тебя не было... Заходи в гости!