Стихотворение «Навіщо?...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Музыкальная поэзия
Тематика: Авторская песня
Стихотворения к празднику: День Святого Валентина
Автор:
Баллы: 5
Читатели: 384 +1
Дата:
Предисловие:

Навіщо?...

Навiщо ранок манить свiжiстю роси?
Навiщо сни складають крила за спиною?..
Я хочу так, аби була зараз зi мною...
Щоб шепiт стишив нашi голоси...



Приспiв:
Знайди мене зараз! Втомився чекати! 
Зустрiнься сьогоднi! Поклич у цю мить!
Злама
ємо разом ми будь-якi грати,
Бо справжн
є кохання нiчим не спинить!
Це iстини мить... Для двох iстини мить....


Навiщо стiльки у колодi карт?
Навiщо стiльки лiнiй на долонi?
Коли лише тво
є iмя пульсує в скронi
А вiчний пошук як недобрий жарт...


Приспiв:
Знайди мене зараз! Втомився чекати! 
Зустрiнься сьогоднi! Поклич у цю мить!
Злама
ємо разом ми будь-якi грати,
Бо справжн
є кохання нiчим не спинить!
Це iстини мить... Для двох iстини мить....

Навiщо?...
(с) Юлія Деспоташвілі 
Послесловие:
Вiдкрита до спiвпрацi з вокалiстами, композиторами, аранжування, запис. tbilisi70@inbox.ru

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама