Стихотворение «Марш депутатів ВР»
Тип: Стихотворение
Раздел: Без раздела
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 22
Читатели: 375 +2
Дата:
Предисловие:
Пока композитор ОлГус вошкается с написанием
музыки к данному маршу... ВЦ уложился в сроки.

Марш депутатів ВР

Вогнем пече у нашім серці люта рана!
На жаль, не всі змогли до нього дорости!
Не віддамо Рішон-ле-Львів полякам сраним,
Хмельницький-батько нам того би не простив.

2 последние строчки петь 2 раза.

Безвіз пробили ми, щоб стали кращі долі
у тих, що скинули кремлівськеє ярмо!
Останній х@й нехай нарід зжере без солі,
та Тель-Акиїв москалям не віддамо!

2 последние строчки... ага - 2 раза.

Бо ми взяли у МВФ катьма кредитів,
і підписали таким чином векселя -
півборгу точно віддадуть донецькі діти,
а половину... їх спустошена земля.

И здесь 2 раза две последние строки.




Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     10:09 28.07.2018 (1)
1
Тель-Акиїв и Рішон-ле-Львів - вообще бомба! 
     18:36 28.07.2018 (1)
Машабей Скадовск тож ничё так)))))
     18:46 28.07.2018
1
 
     09:15 21.07.2018
1
Однако.......
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама