Стихотворение «ЩОБ ТИ ВИБРАЛА СВIЙ ШЛЯХ...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 431 +1
Дата:

ЩОБ ТИ ВИБРАЛА СВIЙ ШЛЯХ...

ЩОБ ТИ ВИБРАЛА СВIЙ ШЛЯХ...

Бойко Валерий Петрович

Зацвiла акацiя
На моiм подвiрi,
Вся одiлася в фату,
Наче на весiллi.

Я вдихаю аромат
На повнi легенi,
Навкруги мiсця чудовi -
Богом, всi хрещенi.

Украiно, моя рiдна
Мiста, поля, села,
Будь завжди як дiвчинонька -
Красива, весела.

Дуже хочиться, щоб ти
Не знала тривоги,
Щоб щасливi, мирнi були,
Всi твоi дороги.

Весiлля, щоб грали люди...
У кожному домi
Танцювали б на весiллi
Рiднi та знайомi,

Щоб музики грали дзвiнко,
А сонце сiяло -
В кожнiм домi украiнськiм
Всього, всiм хватало.

Квiтни ти моя Вкраiно -
Щастя тобi й долi...
Будь багатою завжди
З пшеницею в полi,

Щоб ти жила мирно в Свiтi
Та вiйни не знала.
Щоб ти вибрала свiй шлях,
Та не шкодувала.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама