Стихотворение «Я ЙОМУ НЕ ВІРЮ»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Читатели: 516 +1
Дата:
Предисловие:
(з почутого дитячого)

Я ЙОМУ НЕ ВІРЮ

"Каже дядько президент -
ніби він з народом...
Та - голодні шахтарі там,
звідкіль він родом.
Лиш існують - не живуть -
нині землероби.
Страхітливі у моїх
земляків хвороби.
У одежі з других рук
вчителі у школі.
Однокласники мої -
анемічно кволі.
Брат - у війську.
Нам його,
звісно, годувати.

...А той дядько сам собі
рад аплодувати...

Уготовано старим
доленьку собачу.
Я ніколи сивину
мами не пробачу.

Вертоліт у дядька є,
дорогі палаци...
Услуговують йому
маршалки, паяци.
А я гречки смак забув,
і мука зникає...
Не з народом дядько, ні:
мимо десь блукає."

Лютий 2011

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама