Стихотворение «Дитинство»
Тип: Стихотворение
Раздел: Для детей
Тематика: Без раздела
Темы: Дитинство
Автор:
Баллы: 12
Читатели: 282 +1
Дата:
Предисловие:
Життя без iнтернету )))

Дитинство

Гурт хлопчакiв бiжить у поле,
Дивлюсь, i радiснo менi.
У полi трав пахучих морe,
Та сонця блиск по кружинi.

Вони повернуться до хати,
Коли прийде на те пора,
Коли покличе здаля мати,
Чи про обiд звiстить сестра.

I довго будуть сяять очi,
Та вражень повна голова,
Сон завiта лиш опiвночi.
Солодка вiдкриттiв пора.
8.11.2019 р.
©Юлiя Дмитренко-Деспоташвiлi














Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама