Стихотворение «НЕ ВСТИГНУ НАКОХАТИСЬ укр.яз»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Автор:
Баллы: 10
Читатели: 183 +1
Дата:

НЕ ВСТИГНУ НАКОХАТИСЬ укр.яз

Як буйно квiтне моя вишня,
В твоїм запещенiм саду.
I важко знать куди iду,
Коли не знаю - звiдки вийшла.
Лиш вiдчуваю, що вiд Бога,
Прийшла на Землю iздаля.
Вселив мене у немовля Господь
I не сказав для чого...
I важко так, що грiх признатись,
Я як лякливеє дитя:
Таке короткеє життя -
Не встигну навiть накохатись!

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама