Твоя безжалісна любов
У мене відібрала тіло,
Ще й серце взяти захотіла
Собі в полон.
Твоя ображена душа
Мене всю ніч словами била,
Усмішку з вуст зірвать хотіла,
Та не змогла.
Твої пошарпані слова,
Збентежена і зла гординя
Ставали потім на коліна,
Мені стелили м"яку постіль...
Та був один і влучний постріл -
Вхідних дверей торкнулась постать -
То я пішла...
20.04.2011 |