Стихотворение «Пшениця та жито»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Пейзажная лирика
Автор:
Читатели: 135 +1
Дата:
Предисловие:
Колоситься пшениця та жито 

Пшениця та жито

Колоситься пшениця та жито,
Квітують поля край села,
Так серцю приємно та любо,
Дивитись на рідні поля.

А поле широке синіє,
Волошками все зацвіло.
Душа моя й серце радіє
Я ж бачить хотіла його.

Курнії дороги далекі,
Ведуть мене знов до села.
На зустріч ідуть мої рідні,
Зустріти мене край села.

Стояла в полі криниця,
Всі з неї водичку пили.
Тож висохла тая водиця
Й ніхто не підходить туди.

Стежиною йду через поле,
До рідного дому батьків.
Я в серці з любов′ю навіки
Пригорну до грудей земляків.








Закрепить в авторских анонсах
Закрепить в шапке сайта
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Великий Аттрактор 
 Автор: Дмитрий Игнатов
Реклама