Стихотворение «Грона горобини»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 177 +1
Дата:
Предисловие:
Червоніють грона горобини я згадала юні ті літа

Грона горобини

Червоніють грона горобини
Я згадала юні ті літа.
Моє серце так забилось вперше,
Покохала хлопця - скрипаля.
Я кохання перше не забуду,
Пам′ятати буду все життя.
Покохати вдруге важко знову,
Бо - це щире й світле відчуття.
Червоніють грона горобини,
Дозріває золота пора,
А в подвір′ї голсно щебече
Наша рідна й мила дітвора.
Діти є в родині - це чудово,
Здорово живе ця дітвора,
Щоб могла я повернуть дитинство.
Я б на мить щасливою була.
Діти наші - милі прехороші,
Не спішіть дорослішать в душі.
Важко дуже жити нам дорослим,
Бо несем тягар важкий в житті...
Червоніють грона горобини,
Дозріває золота пора.
Та чомусь згадала я сьогодні
Гарного й милого скрипаля.







Закрепить в авторских анонсах
Закрепить в шапке сайта

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     15:28 21.03.2021 (1)


Очень душевное стихотворение! Чем-то созвучно с этой песней!
     19:01 21.03.2021
Я так не думаю. У меня звучит мелодия совсем по другому. Да  стихи и тема разная. Спасибо большое за отзыв. Это Ваше мнение.
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама