Стихотворение «Душа тремтить»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Читатели: 157 +1
Дата:
Предисловие:
Буйний вітер свище сильно, дерева ламає

Душа тремтить

Буйний вітер свище сильно, дерева ламає,
Душа моя плаче гірко, серце розриває.
Віддала би серце своє, за всю Україну,
Щоби люди не гинули у лиху годину.

Душа тремтить і дуже плаче,
Ножем неначе ріже кат.
Навіщо так знущатись над народом,
Масонам, що вбивають нас.

Усіх не перебить вам українців,
Усім не перекрити кислород.
Є ще багато Божих патріотів,
Які ще дбають про народ.

Молитва Божа дуже сильна,
Ми слізьми, кровью змиємо гріхи.
Ви на землі своє вже получили,
У царстві тьми, чекає на вас ад!

Ведуть безбожники всіх українців,
Кровавим шляхом, до пекла у пітьму.
Та совість ви свою згубили,
Кровавим пасторам не буде місця у Раю.




Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Реклама