Стихотворение «ГАЗДИНЯ»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 188 +1
Дата:

ГАЗДИНЯ

Газдиня

Бойко Валерий Петрович

Ой ти жiночко моя
Господиня славна,
Люблю тебе як iкону,
Бо ти в хатi справна.

I гарненьке личко, в моеi газдинi
Графiнчик горiвки вже стоiть на скринi,
По келишку випем, тай будем спiвати
Хто зайде до хати будем частувати.

Пирiжечки свiжi, тiльки но, що з печi
Гарна i газдиня й пирiжки до речi,
Манзарi як кажуть з яйцем та укропом
Вiд душi наiмся, неморгнувши оком.

Манзарики ви моi
Спасибi газдинi,
Що вас менi напекла
Я щасливий нинi.

Я своiй газдинi
Поклонюся в нiжки,
В щiчки розцiлую
Тай приляжим трiшки.

Ти моя газдиня -
Чорноока, славна,
Люблю тебе як iкону,
Бо ти в хатi справна.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     15:56 24.03.2021
вот  как   с  женой   -  хозяйкой    повезло!!!
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама