Стихотворение «Frustration»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Сборник: Стихи на английском языке
Автор:
Читатели: 132 +2
Дата:

Frustration

Maybe I'm sleeping,
Maybe I'm awake.
Maybe I just need
An unusual break.
Coffee isn't helping,
I haven't got a tea.
Maybe anybody
Is trying make me free.

Now I'm in frustration —
It is the strongest force.
Maybe my location
Is a part of false.
I don't know exactly
What I have to do.
All my thoughts bind tightly
Giving me a clue.

I'm breaking borders
Of the maze of thoughts.
Variety of disorders
Are trying to untie the knots.
I just found an exit
Of my painful thoughts.
Now I need a reset
To find a noble force.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама