Стихотворение «Причаїлась журба на весні...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 5
Читатели: 604 +1
Дата:

Причаїлась журба на весні...

Причаїлась журба на весні,
Стало затишно й легко мені,
Стало затишно й весело знов,
Наче б вперше почув я любов,
Наче б чув я наснагу життя,
Наче б вірив я знов в майбуття;
Знов хвилюється радістю кров,
Очі світом милуються знов,
І так легко і тихо мені,-
Причаїлась журба на весні!

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама