Стихотворение «Моё сердце (супермаркетное).»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Пародии в стихах
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 116 +1
Дата:

Моё сердце (супермаркетное).

А ми маєм звернутись
До іншої каси
- Тут рахуються гроші
Та звітують баланс.
А у іншої каси
Хтось розбив літру квасу
І проводиться кліннінг
- Навкруги декаданс.

І моє серце
- раптом спинилось,
Моє серце - завмерло.
І моє тіло - майже зомліло,
Та візочка схопивши
- до каси пішло...


А у третьої каси
Нетвереза людина
Вже напилась із пляшки,
А на картці - катма.
І готівку шукали,
Охорону чекали.
Та - зкрутив бідолагу
Потягла в закрома.

І моє серце
- раптом спинилось,
Моє серце - завмерло.
І моє тіло - майже зомліло,
Та візочка схопивши
- до каси пішло...


До четвертої каси
Хтось приніс ананаса,
А на ньому наліпка:
Мов, якась там "хурма".
І людина збіжала,
І касирка кричала,
І ногой тупцювала,
А черга тільки зросла.

І моє серце
- раптом спинилось,
Моє серце - завмерло.
І моє тіло - майже зомліло,
Та візочка схопивши
- до каси пішло...


А у п'ятої каси
Є похила людина,
А у тої людини
- Загубився пінкод.
В неї сумка велика,
Там кишеней - до лиха...
І вся черга шукала,
та ніхто не знайшов.

І моє серце
- раптом спинилось,
Моє серце - завмерло.
І моє тіло - майже зомліло,
Та візочка схопивши
- до каси пішло...


У останньої каси
Як в останній надії
Накопичилось черга
Майже як в мавзолей
А касирка питала:
Чі є карта на знижку,
Чі потрібен пакетик...
Та зламався дисплей...

І моє серце
- раптом спинилось,
Моє серце - завмерло.
І моє серце - асталавіста,
Моє тіло - в дзен ввійшло...
І моє тіло - майже зомліло,
Та візочка лишивши
- додому пішло...













Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама