Стихотворение «True love is so rare»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 123 +1
Дата:

True love is so rare

...True love is so rare and priceless and light
   On lips and on cheeks -- you can't leave it behind
   Like a lonely and touching and lost little pup.
   But you should be attentive -- there is real gap,
   These caresses are light, but it weighs on the heart.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама