Стихотворение «Сонячне небо...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 78 +1
Дата:

Сонячне небо...

Я зранку прокинусь і більше не буде тривог,
Ніколи- ніколи, лиш спокій та сонячне небо,
Та посмішки щирі, співи мрійливих пташок,
І вже "сьогодення" боятись нікому не треба.

За тихим минулим не буде ніхто сумувать,
Здійсняться надії, холодні припиняться вітри,
Як дихати вільно, любов'ю серця надихать,
Аби серцям рідним дедалі ( де було) хотілося  жити.

Пурхати, як птаха. Як птаха у небо злітать,
І вільно ступати, дитинства плекати простори,
Щоб знову зустрітись, знову своїх обійнять,
Щоб було що потім добрим згадати словом.

Я зранку прокинусь, почую співи пташок,
Мені усміхнеться лагідно сонячне небо,
І більше ніколи вночі не буде тривог,
І "завтра" більше нікому боятись не треба.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     22:15 06.06.2023 (1)
     22:20 06.06.2023
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама