Стихотворение «Птаха з одним крилом...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 111 +1
Дата:

Птаха з одним крилом...

Ти, як поламана птаха,
З одним повільним крилом,
Приймеш мене, як приймала,
З посмішкою та добром.

Проміння яскравого сонця,
Твої будуть зранку світити,
Дощем на блакитній долонці,
І є де мені відпочити .

Втамуєш туги щиро спрагу,
В обійми свої пригорнеш,
Разом колискову з тобою заспіваю,
Дитинство на мить повернеш.

Заплющу на мить свої очі,
У твоїх прохолодних лісах,
А поки що сниться не кожної ночі,
Проміння в ранкових дощах.

Ти як поламана птаха,
З одним незламним крилом,
Зустрінеш блакиттю, як зустрічала,
З усмішкою та добром.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     01:13 16.09.2023 (1)
     01:23 16.09.2023
1
Спасибо
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама