Стихотворение «"Я ХОЧУ ДУМАТИ ПРО ТЕБЕ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 3
Читатели: 468 +1
Дата:

"Я ХОЧУ ДУМАТИ ПРО ТЕБЕ"

Я  хочу  думать  про  весну,
та  осiнь  з  думки  йти  не  хоче.
Як  тiльки  я  вночi  засну,
вiдразу  сняться  твоi  очi.
-----------------------------
Я  хочу  думати  про  лiто,
та  на  душi  чомусь  так  зимно.
Так  зараз  хочеться  радiти,
та  серце  щось  болить  нестримно.
------------------------------
Я  хочу  думати  про  тебе,
але  не  знаю,  що  робити.
Говориш  ти  менi:  "Не  треба,
не  можу  я  з  тобою  жити."
------------------------------
Чому  життя  таке  складне,
чому  не  можеш  зрозумiти?:
воно  у  нас  лише  одне,
не  треба  сварок  -  треба  жити.
-------------------------------


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама