Коли невдачi, нема надiї,
нефарт, безвихiдь, глухая стiнка,
тебе пiдтримає i зрозумiє -
твоя лиш жiнка.
---------------------------------
Якщо у небi твоїм хмаринка,
i дощ iде за твоїм вiконцем,
вона засяє яскравим сонцем,
бо то є жiнка.
-----------------------------------
Пшениця й жито ростуть з зернинки,
здоров'я й користь дає калина.
Зерно сiм'ї- звичайно жiнка,
сiм'ї здоров'я- то є дружина.
--------------------------------------
|