Стихотворение «"БЕЗ ТЕБЕ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 560 +1
Дата:

"БЕЗ ТЕБЕ"

Пробач  за  все,  багато  в  чому  винний,
життя  без  тебе  наче  у  вогнi.
Кохаю  лиш  тебе,  i  час  нестримний
у  серцi  болю  додає  менi.
-------------------------------------
Вдень  сонця  не  побачу  я  без  тебе,
вночi  зiрок  немає  за  вiкном.
Без  тебе  однi  хмари  влітку  в  небi,
без  тебе  взимку  холодно  кругом.
--------------------------------------
Без  тебе  я  сумую,  я  хворiю,
без  тебе  я  нiхто,  з  тобою  все.
Тебе  я  бiля  себе  бачить  мрiю,
без  тебе  щастя  Бог  не  принесе.
--------------------------------------
Без  тебе  я  не  можу,  я  не  хочу,
усi  зусилля  нанiвець  звелись.
Я  мрiю  про  твої  блакитнi  очi,
пробач  за  все,  до  мене  повернись.
------------------------------------


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама