Цикл «Гибридная поэзия. том 1»
………………………………………..
Я не знаю, як можна
цей порядок змінити.
Я не знаю, з твоєї
чи моєї вини,
не дають нам спокійно
працювати і жити,
а приносять у жертву
страхіттям війни.
Козлова Людмила
© Copyright: Козлова Людмила, 2016
Свидетельство о публикации №116020111253
(сохранена орфография и пунктуация автора)
| Помогли сайту Реклама Праздники |