Стихотворение «Знікае знічка»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Сборник: На беларускай мове
Автор:
Оценка: 5
Баллы: 4
Читатели: 27 +2
Дата:

Знікае знічка

Знікае знічка, калі сонца
Свой пачыные шлях у дзень,
Але яна заўжды нам кажа,
Што з вамі я паўсюль, як цень.


Мяне ўбачыш толькі ноччу,
Але ў дзень таксама ёсць,
У думках буду ды ў сэрцы,
Пакуль пакуты свае нёс.


Знікае знічка, але подых,
Яе застанецца заўжды,
Яе агенчык сэрца крануў,
Ён будзе жыць у тваім жыцці.
Послесловие:
Звезда исчезнет на рассвете,
А солнце начинает день,
Но не прощаясь, она скажет,
Что с нами рядом, словно тень.

Хоть только ночью в небе видна,
Однако днем она горит,
С нами в мыслях и в каждом сердце,
Что от забот за день болит.

Звезда погаснет, но дыханье
Её останется всегда,
Её лучи сердец коснулись,
И не забылись никогда.
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
История обретения любви. Трилогия 
 Автор: Ашер Нонин
Реклама