Стихотворение «УКРАЇНА- МОЯ БАТЬКІВЩИНА»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Баллы: 5
Читатели: 454 +1
Дата:

УКРАЇНА- МОЯ БАТЬКІВЩИНА

У   люблена  моя,  Вітчизно-  ненько,
К   раса  твоя  і  велич  неповторні,
Р   іка  Дніпро,Карпати,  море  Чорне,
А   ще  сини  твої  Франко,  Тарас  Шевченко.
Ї   м-  всім  панам  -  ніяк  не  зрозуміти,
Н   ас-  наш  народ-  нічим  не  подолати,
А   він  усе  життя  не  буде  спати,
М   и  не  просн́емось,  то  проснуться  наші  діти.
О   то  вони  вже  не  прогнуться  перед  вами,
Я   кщо  за  руки  разом  всі  візьм́уться,
БАТЬ   ків  їх  сльози  вам  же  й  віділлються,
К   раїну  ж  розбудують  не  словами.
І  В   стане  ця  країна  із  колін,  а
ЩИ   рі  посмішки  замінять  ті-  єхидні,
Н   е  будуть  знати  люди  слово-  злидні,
А   поважати  слово-  Україна.

                        24.04.2012

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама