День Перемоги знову нас вітає!
Бузковий травень вулицею йде.
До монументу Слави поспішає
З тюльпанами доросле і мале.
Щоб пам,ятати, і живим не забувати,
Не треба голосних величних слів,
Щоб біль душею, брате, відчувати,
Ти пригадай своїх дідів, батьків.
День Перемоги - то велике свято,
Воно об,єднує і сили нам дає!
Історію не можна забувати,
Вона моє минуле і твоє.
04.05.2010 |