Стихотворение «This is the love»
Тип: Стихотворение
Раздел: Музыкальная поэзия
Тематика: Авторская песня
Автор:
Баллы: 14
Читатели: 359 +1
Дата:

This is the love

1.
Standing alone,
Waiting for him to come
Waves are sparkling
And the storm has just begun.

Will he return from the seven seas?
Will he fill up these empty streets?

2.
The ground turns white
And your heart has turned blue
The sun is alone now
And so are you

Will he return to his native land?
Will he give you his darling hand?

Chorus:
What does your heart say?
Is it real love
With the happy end?
There are no words,
No choice.
This is the love.

3.
Years have passed –
You are still on the shore,
But the destiny has knocked
At your door.

He has returned to his native land.
He has given his heart and hand oh…

Chorus.
The love, you need,
The love, you wished, oh…

Chorus.
And so my heart say
This is real love
With the happy end.

There are no words,
No choice,
This is the love… (3)
Послесловие:
1.
Стоишь одна,
Ждешь, когда он вернется
Волны блестят,
Только что начался шторм

Вернется ли он из-за семи морей?
Наполнит ли собой эти улицы?

2.
Земля побелела,
И твое сердце наполнилось грустью
Солнце теперь одиноко
Так же, как и ты

Вернется ли он в свою родную страну?
Протянет ли тебе любимую руку?

Припев:
Что говорит твое сердце?
Это ли  настоящая любовь
Со счастливым концом?
Не нужны слова,
Нет выбора.
Это любовь

3. Годы прошли –
Ты все еще на берегу,
Но в дверь твою
Постучалась судьба.

Он вернулся в родную страну
Он отдал тебе сердце и руку…

Припев.
Любовь, которая нужна тебе,
Любовь, которой ты желала…

Припев.
И мое сердце говорит,
Это настоящая любовь
Со счастливым концом.
Не нужны слова,
Нет выбора.
Это любовь…. (3)

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     03:41 29.03.2015 (1)

In spite the love has own price,
Sometimes we pay it even twice!
     08:47 29.03.2015
I fully agree with you!
     19:57 27.03.2015 (1)
It's just great!
Good luck!
Kind regards!
Emmi
     22:07 28.03.2015
1
Thank you very much!
     19:18 20.01.2013 (1)
Люблю истории со счастливым концом!
TThere are no words,
No choice,
This is the love…

Happy End!!!

А за исполнение  

 
     05:28 21.01.2013
Рада, что понравилось)
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама