Произведение «ЗОДИАКАЛЬНАЯ ПСАЛТЫРЬ. ШЕСТОПСАЛМИЕ ВОДОЛЕЯ» (страница 1 из 4)
Тип: Произведение
Раздел: Эссе и статьи
Тематика: Религия
Автор:
Баллы: 1
Читатели: 2329 +5
Дата:
Предисловие:
                                                      ШЕСТОПСАЛМИЕ  ВОДОЛЕЯ  (1)  ,  http://youtu.be/hIbPUaq-m-Q

                        Шестопсалмие Водолея (2) оторвавшийся конец последнего Псалма  ,  http://youtu.be/znUAi8AdIyY

                                                                         Пояснения  к Псалмам Водолея  ,  http://youtu.be/4xg0tGxiErM

ЗОДИАКАЛЬНАЯ ПСАЛТЫРЬ. ШЕСТОПСАЛМИЕ ВОДОЛЕЯ

                                                    Псалтырь - это древнейшее свидетельство веры человеческой. Это первые молитвы Рода человеческого. Молитвы Рода праведного. В них есть всё, что потом будет высказано и в Новом Завете. И эта мораль и нравственность непреложны. Здесь Добро и Правда. В этом нет и не может быть и тени сомнения!

                                                   Буду стараться... дрожь пробирает, когда сажусь комментировать текст Псалтыри - возвышенных молитв Пророков древнего мира, звучавший тысячи лет тому назад... что получается, вам судить. Постараюсь писать ещё понятнее и о самом главном.
Я так полагаю, что Давид, Орфей, Вяйнемёйнен, Садко, Лель - это одно Лицо!

                                                   Так что, ежели увидите, что у меня есть противоречия, предлагайте свои варианты, будем истинный русский текст Псалтыри продолжать искать вместе. А эти 72 Священных Гимна и на музыку положены были и чётко увязаны были по принципу 12 х 6 с музыкальными тональностями 12 знаков Зодиака, отражая Гармонию Небесных Сфер.


                                                   Время чтения Водолея с 23 и до 1 часа ночи,  выкладываю Псалом Водолея - Понедельник.

                                                   Можно было начинать с Воскресенья, но всё дело в том, что Воскресенье не только первый день недели, но и восьмой, потому и начинаем с Корня Древа Жизни (2), а заканчиваем возвращением к Его Семени (8). Яко Аз есмь Альфа (1) и Омега (8), Зачало и Конец. После того, как прочитаете Псалом Водолея - Воскресенье, читайте пояснения к Псалмам.
                                                   Слушайте текст Видео. Понять Зодиакальные Псалмы и общую структуру текста без серьёзной интеллектцуальной работы с глубиной понимания их высоко нравственного содержания невозможно.


ПСАЛОМ ВОДОЛЕЯ - ПОНЕДЕЛЬНИК

Возславлю Имя Бога моего с песнию, возвеличу Вышнего во хвалении. Да узрят ближнии и возвеселятся: взыщите Бога, яко жива Душа. Да восхвалят Его Небеса и земля, море и вся живущая в нём. Услыши мя, Боже, яко блага милость Твоя, по множеству щедрот Твоих призри на мя. Аз же молитвою к Тебе, Боже! Во время благоволения во множестве милости Твоея услыши мя, во истине спасения в Роде праведном. Не отврати Лица Твоего от грядущего в Роде , яко скорблю, скоро услыши мя.
Вонми Души , избави ю, враг моих ради избави. Утрудихся зовый, измолче гортань, исчезосте очи, от еже уповати ми на Бога. Яко Тебе ради претерпех поношение от беззаконных , покры срамота лице моё. Яко ревность Дому Твоего снедает мя , поношения поносящих Ты нападоша на мя. И покрых постом себя, и бысть в поношение мне, и положих одеяние мое вретище, и бых нечестивым в притчу.
О мне глумляхуся седящии во вратех выродки, на мя клеветаша властем лукавым. Умножишася паче влас главы моея ненавидящии мя туне, укрепишася врази мои, изгонящии мя с земли отчей: что я не брал у них , должен отдать.
Боже, Ты уведел безумие их, прегрешения их от Тебе не утаишася. Спаси мя от грязи нечистых вод, да не углебну, да избавлюся от ненавидящих мя, от глубоких вод. Углебох в тину глубины, и несть ми постояния. Приидох во глубины морския, и буря потопи мя.

Спаси, мя, Боже, яко внидоша воды нечистыя до Души человека. Да не потопит мене буря водная, ниже пожрет мене глубина, ниже сведёт о мне рвенник (лярва , водоворот) извращенцев уст своих.

Бедный и боляй есмь аз: спасение Рода, Боже, да приимет мя. Яко услыша убогия Бог и окованныя Премудостию не уничижи. Да не постыдятся о мне терпящии Тебе, Боже Сил, ниже посрамятся о мне ищущии Тебе, Вышний.

Ты бо веси поношение , и стыд , и срамоту мою: пред Тобою оскорбляющии мя. Чужды и мерзенны выродки сии братии моей, странны оне сыновом матере моея. Поношение от них не чаяла Душа человека, и страсть, и ждах соскорбящего, и не бе, и утешающих, и не обретох.

Даша в снедь мне жёлчь, и в жажду мою напоиша мя оцта (уксусом, прокисшим вином).

Да будет же трапеза их пред ними в сеть, в воздаяние им, и в соблазн. Да помрачатся очи их еже не видети, и хребёт их выну сляцы. Пролей на ня гнев Твой, и ярость Рода да постигнет их. Да будет двор их пуст, и в жилищах их да не будет живый.

Ведаю, угодно сие Богу, паче тельца отродья их, роги издающа и пазнокти. Погони их, Боже, и порази, и к болезни их язв моих приложи. Приложи беззаконие к беззакониям их, да не внидут в Правду.

Да потребятся от Книги Живых , с праведными да не напишутся. Аще не Бог созиждет дом, всуе трудишася зиждущии. Аще не Бог сохранит град, всуе бдит стерегущий. Всуе вам утреневати, ядущии хлеб болезни, падете во ад по седении во зле, егда Бог даст возлюбленным славу и мощь.

Се достояние Рода сынове , мзда плода чревняго. Блажен иже исполнит желание своё от них. Не постыдятся, егда глаголют врагам во Вратех Рода .

Яко стрелы в руце сильного , тако сынове оттрясённых от беззакония. Яко Бог спасёт люди Своя, и созиждутся окрест Святой Горы грады, и вселятся тамо, и наследят и, и семя грядущих удержит и, и любящие Имя Твоё , Вышний, узрят Сына ЕдиноРодного .



ПСАЛОМ ВОДОЛЕЯ - ВТОРНИК

Исповедайтеся Богу, яко благ, яко в век милость Его. Словеса беззаконных премогоша нас, и нечестия наша токмо Ты, Боже , очистиши. И спасёши ны из руки ненавидящих, и избавиши ны из руки врагов.
Яко вероваша людие Твоя Словеси Твоему, и воспеша Славу Тебе. Не измениша Славе Отца Родов , не разменяша на златую монету.
Блажен, егоже Ты избрал и приял, вселится во дворех Твоих. Исполнимся во благих дому Твоего, свят храм Твой, дивен в Правде.
Услыши ны, Боже, Спасителю Рода, упование всех концей земли, и сущих в море далече: Уготовляяй горы крепостию Свыше, препоясан силою: смущаяй глубину морскую, шуму волн Агер Твоих кто постоит? Смятутся языцы, и убоятся живущие в концах от знамений Твоих: исходы утра и вечера украсиши.
Посетил землю, и упоил ю, умножил обогатити ю: река Божия наполнися вод. Уготовал пищу людем , яко тако от Тебе уготование. Бразды земли упой, умножи жита ея: дождь в каплях ея возвеселится возсияющи. Благословиши венец лета Благости Твоея, и поля исполнятся тука: разботеют красная плодами; радостию холми препояшутся, одеяшася овни овчии, и удолия умножат пшеницу: воззовут, ибо воспоют.
Услыши молитву нашу, Боже, к Тебе земстяя плоть приидет, видети во благости избранныя Твоя, возвеселитися в веселии Рода, хвалитися с достоянием Твоим.
Спаси ны, Боже, собери ны от земли , исповедатися Имени Твоему Святому, хвалитися во Славе, да возглаголят людие силы Отца Рода , слышаны сотворят хвалы Его, и причастятся Богу, и принесут в жертву мёртвых. Блажени хранящии суд, и творящии правду во всякое время.
И упасёшь Ты их , Боже , Имене Своего ради, сказати Силу. Помяни нас, Боже, во благой воле людей, посети нас Спасением. Благослови, Боже, грядущих во Имя Твоё : и да рекут людие : буди.

Согрешихом с нечестивыми выродками , беззаконновахом с ними, неправдовахом. Поропташа в селениих с ними, не услышаша гласа Твоего, Боже. И уничижиша землю желанную, не яша веры Словесам Небес . Ускориша на ложь и зло, забыша дела Твои, не стерпеша совета Твоего.
Яко преогорчиша Дух, разнствова устами . И прогневаша Тя, Боже , на воде пререкания, не потребиша нечестивых , яже рече ны, и смесишася с ними, и навыкоша делом их. И осквернися в делех их, и соблудиша в начинаниих. И раздражиша Тебе, Боже, в начинаниих, и умножися в нас падение.
И похотеша желанию в пустоте сердец , и искусишася в безводней. И даде лукавый бес нам прошение, посла несытость в Душу человека. Множицею избави нас Бог, мы же преогорчиша Его советом с лукавым, и смиришася с ложью в беззакониих.
И сотвориша тельца златаго, и поклонишася истуканным. И поработаша истуканным за сребренники, и бысть нам в соблазн. И забыша Бога, спасающаго Род, сотворшаго велия во Египте, чудеса в земли благодатней, страшная в мори мёртвых.
И пожроша отцы и матери бесовом, и пролияша кровь неповинную, кровь сынов и дщерей, яже пожроша истуканным: и убиена бысть земля их кровьми.
И разгневася яростию Бог на людие , и омерзи достояние Рода. И воздвиже руку местники нечестивыя на нас, низложити ны в пустыни, низложити семя наше во языцех, расточити ны в страны. И предаде нас в руки врагов , и обладаша нами ненавидящии ны. И стужиша ны выродки, и смиришася под руками их: даде ны в жертву пред всеми пленившими ны.
И рече потребити и Род наш , аще не бы Моисей, избранный Твой, стал в сокрушении пред Тобою, возвратити ярость к нечестивым Роду праведному: да погубят их.
И прогневаша Моисея в стану , воина Твоего Святаго. Разжжеся огнь в сонме нашем, пламень попали грешники. Отверзеся земля и пожре лукавых , покры на сонмищи беззаконных .

Ста Моисей, и умилостиви Бога жертвою, и преста сечь. И вменися Правда его Роду его из Рода в Род во веки. И виде Бог, внегда скорбети нам, услышаше моление : и помяну Завет Рода очисти беззакония наша, яко раскаяся людие во можестве прегрешений своих.

Как видите, Псалмы Водолея настолько большие, что не помещаются на одной странице. Это потому, что Водолей - знак реальности Закона и Качества (Воздуха). Субъект Водолея - Воздух, а предикат - Земля. Этот знак устойчив в своей оторванности от земного, в своей устремлённости в Правь. Пришла Эпоха Водолея и Родовая Вера возвращается на землю.



ПСАЛОМ ВОДОЛЕЯ - СРЕДА

Боже, правды пред Тобою не премолчу: яко уста грешнича и уста льстиваго на мя отверзошася, глаголаша на мя языком льстивым, и словесы ненавистными обыдоша мя, и брашася со мною туне.
И положиша на мя злая за благая, и ненависть за возлюбление моё. Вместо еже любити мя, оболгаху мя, аз же моляхся: Поставь , Боже , над ними Закон Рода и Правда да станет одесную ближних моих.
Да будут судимы лукавыи и вины их откроются. Да взыщут кроткия вся елика суть их, яко восхитиша нечестивыя пришлецы мздоимством труды чуждии.
Да приимут достоинство сынове сиры и жёны вдовы, дабы не изгнаны были из домов своих и движущееся из Рода не преселилися из земли отчей.
Да будут чада лукавых им же в погубление, в роде Едином да потребятся имена их.

Да воспомянется пред ними беззаконие отец их, и грехи матерей их да не скроются.

Да не будет беззаконие пред Тобою, Боже, да потребится от земли память их.

Занеже не помяну сотворити милость, погна человека бедна и убога и умилена сердцем умертвити. Колена его изнемогоста от поста, плоть его изменися елея их ради; и бых в поношение им: видеша и покиваша главами своими.
Возлюбиша проклятие, и приидет им, не восхотеша благословения, и удалится от них. И облекутся в клятву, и вниде яко нечистая вода во утробу их, яко елей лукавства в кости их, и будет яко риза, в нюже облачатся, яко пояс имже выну опоясуются.
Да облекутся оболгающии мя в срамоту, и одеждутся яко одеждою стыдом своим; яко тень, внегда уклонитися ей, отъимутся от земли, стрясутся с Древа Рода, яко прузи (саранча).

Сие дело оболгающих мя у Бога, глаголящих лукавая на Душу человека . Проклянут тии, Ты же, благословиши; восстающие на нас да постыдятся, да возвеселятся сынове Твои .

С нами же, Боже, твори ради Имени Твоего Святаго, да разумеют, яко Десница Вышнего сотворила сие. Возведох очи в Гору, отнюдуже приидет помощь моя. Помощь моя от Бога, сотворшаго Небо и землю.
Да не оступится нога твоя, не дремлет око, будет тверда рука, дабы солнце во дни не ожгло тя, луна не охладила нощию.
И тогда от всякого зла


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     19:47 18.02.2015 (1)
2
ЗОДИАКАЛЬНАЯ  ПСАЛТЫРЬ

Разе слово "псалтырь" не мужеского рода,
а уже нынча бабьего?
Не-не, не по приколу.
     23:38 18.02.2015
По разному можно сказать о Святой Псалтыри. Иудей монотеист предпочитает мужской род.
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама