Стихотворение «Чом ти плачеш тихо, серденько моє»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Оценка: 5
Баллы: 2
Читатели: 477 +1
Дата:

Чом ти плачеш тихо, серденько моє

- Чом ти плачеш тихо, серденько моє?
Чи у тебе, серце, ще надія є?
- Ні, нема надії, ні, нема плачу-
Сумно лишень трішки,.. сумно до схочу...
Сумно, що не вмію в небі я літать,
Поміж хмар високих пташкою співать,
Сумно, бо не можу з вітром спорить я,
Ген літать за обрій звиклого буття,
Сумно, що невільне, сумно, що слабке,
На поталу людям бідне і м'яке...
- Чом ти плачеш, серце, чом душа болить?
Чи, моє серденько, ти згадало мить,
Як було щасливе, вільне, молоде,
Вірило ти щиро в чисте та святе?..
Чом ти плачеш тихо, серденько моє?..



Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Абдоминально 
 Автор: Олька Черных
Реклама