Стихотворение «See, how i love you»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 5
Читатели: 391 +2
Дата:

See, how i love you

See it my dear,
See how i cry,
See what it hurt me,
See how i die.
See how i hate me,
Hate all my lie,
See how i change it
And open the sky.
Don't let me, dear,
Don't let me go
Mu soul is hurting
I lost it all
I swear i change it
I can, i know
Only don't left me
I love you so!!

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама