Стихотворение «Олень»
Тип: Стихотворение
Раздел: Для детей
Тематика: Загадки
Сборник: Загадки для детей
Автор:
Баллы: 22
Читатели: 639 +2
Дата:
«олень»

Олень

Олень

Север, запад, юг, восток – 
Всюду вызвал он восторг!
Разветвлённые рога
Страх наводят на врага!
Ягель, травы и листва – 
Такова его еда.
Грациозно мчится тень:
Благородный зверь …
                                         (ьнелО)



Олень (укр.)

Чи домашній, чи то дикий,
Він улюбленець великий!
Розгалужені є роги –
Ворогам пересторога!
Їсть травицю, ягель, листя. 
В тундрі він живе і в лісі,
Граціозно мчиться полем.
Хто ж то? Благородний …
                                                (ьнелО)

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Гость      16:03 12.02.2018 (1)
Комментарий удален
     16:10 12.02.2018
Спасибочки)
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама