Стихотворение «чорна рiчка»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 6
Читатели: 428 +1
Дата:

чорна рiчка

Чорна річка, швидка річка,
тече струмко чорна річка,
а за ней біжить Іванко,
там пліве Марічка,
на пагорбi у лісочку
кличе дивна пташка,
і туди іде Василю,
там сидить Марічка,
у дубраві за лугами
біля самой річки
думку згадує Данило,
де ж моя Марічка,  
старий сипав сiль у море,
де впліталась річка,
а у небі чорний ворон
очикував Марічку.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     20:02 22.05.2011 (1)
Как великолепен и красив язык Великого Кобзаря. А украинские песни как мелодичны. Как Вас не прочитать? Ну здорово. шторм.
     22:31 22.05.2011
рад, что порадовал
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама