Стихотворение «Хочу»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 355 +1
Дата:

Хочу

Хочу світ зробити кращим, хочу миру на Землі
Щоб удень хвороб не було, лих стихійних - уночі.
Хочу прокидатись зранку - сміх дитячий у дворі.
Променями ніжно пестить сонце, світячи вгорі.
Хочу горя й зла позбутись, хай не зовсім,хай на рік.
Щоб планети житель кожен міг щасливий мати вік.
Хочу, щоб казки дитячі про принцес і чудеса
в ріал-таймі проживались, хоч один раз, на свята.
Хочу я, і всі ви також виконання мрій своїх.
Та без кроків з свого боку вічність нам чекати їх.  
                                             
                                                © Тэн   


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама