Стихотворение «"ТОБІ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 1
Читатели: 1134 +1
Дата:

"ТОБІ"

Тобi  я  хочу  розказати,
як  я  без  тебе  поживаю  -
постiйно  думаю  про  тебе,
про  кожну  зустрiч  пам'ятаю.
---------------------------
Я  розказати  тобi  хочу,
як  я  без  тебе  тут  сумую,
як  хочу  бачить  твої  очi,
як  мрiю,  що  тебе  цiлую.
----------------------------
З  тобою  хочу  прокидатись,
спiвати  на  нiч  колискову,
з  тобою  поруч  завжди  бути
i  обнiмати  знову  й  знову.
----------------------------
Я  хочу  пестить  твоє  тiло  -  
таке  грайливе  i  тендiтне,
щоб  ти  вiдчула,  як  кохання
у  твоїм  серденьку  розквiтне.
----------------------------
Прилинь  до  мене,    моя  пташко,
несуть  нехай  кохання  крила
тебе  до  мене  знову  й  знову
i  будем  разом  ми  щасливi.
----------------------------

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама