Стихотворение «Дороги, которые мы выбираем. Стихотворение на иврите. דרכים שאנחנו בוחרים»
Тип: Стихотворение
Раздел: Без раздела
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 62 +1
Дата:

Дороги, которые мы выбираем. Стихотворение на иврите. דרכים שאנחנו בוחרים


דרכים שאנחנו בוחרים*

חלומות מתגשמים לפעמים מאוחר או מוקדם,

ואנחנו עדיין יודעים רק מעט על חיינו,

שמותר לנו גם לעשות טעיות. אבותינו

פעם טעו והלכו בדרכים לא טובות פה ושם.

תאמינו שלא היה קל להם כך להיות:

טיילו הם שנים בלילות ארוכים בלי ירח.

מספרי אגדות אז ניסו אנשים לשמח:

לספר על חיי העתיד רק בשורות נעימות.

כשפוגשים אנשים את הפור המתוק או המר,

לא רוצים לחכות או ללמוד מגורל של אחר

והולכים בדרכים שבוחרים בלי לחשוב ומהר

מצפים שהכל ישתנה לטובה כבר מחר.

*by O. Henry ”Roads we take”



Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама