Стихотворение «Підводний світ...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 58 +2
Дата:

Підводний світ...

Заплющу очі, знов підводний світ,
Мене до себе жити закликає,
Де інше сяйво у хатах палає,
Вже не згасає довгих триста літ.

І щиро так до себе заклика,
Посмакувати іншої любові,
Пізнати справжньої, нарешті, волі,
Які вони, у побуті, свята.

Як це насправді мріять і бажать,
Не рахувати кожен раз хвилини,
Мов ти живеш останнії години,
А з легким серцем далі мандрувать.

Заплющу очі, знов підводний світ,
До себе жити щиро закликає,
Я дякую, з усмішкою промовляю:
"Нехай на суші зірка ще (моя) горить".

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама