Стихотворение «Осiнь»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Пейзажная лирика
Автор:
Читатели: 31 +1
Дата:
Предисловие:
Мое стихотворение "Осень" на украинском

Осiнь

I знов дощiть, i знову мряче,
I лише затишно за склом.
А небо нинi тихо плаче -
Понуре, сiре мло.

Це осiнь прибрала до себе
Кермом природи володiння.
Не зрахувати хмар на небi,
А сонце нинi, як видiння.     

Сховавсь пiд зонтик перехожий.
I дещо сумно, та не шкода.
Бо ще нам буде день погожий.
Розтопить сонце цю негоду.

Осiннiх вiдзвукiв погоди
На душi лягла печаль.
Звичайно це, що в час негоди
Чомусь нам хочеться мовчать.

Журливi осенi порухи
Натхнення так уважно слуха.
Але яке з него пуття?
Тiльки рядки цi про життя.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама