Стихотворение «Звужений (ориг. Суженного)»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 351 +1
Дата:

Звужений (ориг. Суженного)

Гаряча свічка
Говорила про твоє кохання
Тиха річка
Витікала крізь роки твої
І залишилося безкінечне
Кохання моє до тебе

Чи догорить кохання моє
Не знаю
Але сьогодні, як і багато років тому
Я без тебе світанок зустрічаю

Чи тебе світло моє я шукала
Чи тебе я зберігала завжди
Або повірила оповіді
Свічки переддня Різдва

Чи догорить кохання моє
Не знаю
Але сьогодні як і багато років тому
Я без тебе світанок зустрічаю

Твоє лице в пам'яті моїй
Залишиться таким же світлим
Мій сужений , де б ти не був
Я пам'ятатиму про тебе

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама