ТИ про мене не забудь...
Мусиш памятати -
Проводжав тебе до дому,
Як мало свIтати.
Вiн тебе, у мене вкрав
Як нiч краде сонце -
Ти для мене була все,
Як промiнь в вiконце.
У весiльний ти свiй день
На рушник з ним стала,
Не забудь ти про мене -
Як мене кохала.
Обiцяла, все життя -
Будем разом жити,
Щастя й горе пополам -
Iз келиха пити,
Але щастя ти знайшла...
Про зраду забудиш -
На рушник ти з другим стала,
Життя скаламутиш.
Вже нiколи ми не будем
Життя разом жити -
Та не будем, горе й радiсть...
Iз келиха пити.
Тут нiчого вже не зробиш
Щастя вам бажаю...
Тебе буду памятати,
Ти мене, не знаю?
Вiн тебе у мене вкрав...
Як нiч краде сонце -
Ти для мене була все,
Для серця вiконце. |