Стихотворение «ПРИЙДУ ДО ТЕБЕ.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 314 +1
Дата:

ПРИЙДУ ДО ТЕБЕ.

Прийду до тебе у вiснi...
Хоч вже пройшло багато рокiв -
Як ми не бачились з тобою
Ти не почуеш моiх крокiв.

Я, прошепочу всi слова,
Якi не встиг тобi сказати
Тебе за руку я вiзьму,
Проснешся, будеш памятати.

Та бiльшiсть слiв я загубив -
В травi зеленi коло хати...
Та до цих пiр я не знайшов
Хоч мусив, пiв життя шукати.

I ось знайшов я знов тебе...
Та все змiнилось в життi нашiм
Вже нашi заросли стежки
I  cтали ми з тобою старшi.

Коли та молодiсть пройшла?
Чому так мало ii мали?
Чому ми в молодостi - там,
Грiхiв нiкчемних не прощали?

Шукав багато лiт слова
В травi зеленi, коло хати
Стояв у тебе пiд вiкном
Як мало вже свiтати.

Пройшли роки, втекла вода,
Не повернути вже нiчого...
В жiнки я другу собi взяв -
А ти знайшла другого.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама