Вода бува чиста й рижа.
Рижа - каламутна,
І хто п'є її без фільтра,
Ходе дуже смутний
Є ще сонячник-
Теж рижий.
Має він насіння
І як що його підсмажить
Їжте без сумління
Є ще сонце
Й воно риже.
Воно гріє тіло.
Грітись треба обережно,
Так, щоб не спалило.
Але є ще їжак рижий.
Той, що голки має.
Стирчать вони такі гострі
Й душу захищають.
Біга рижий,біга рижий
Тихенько зітхає,
Бо як гляне, що з людьми,
Й спокою не знає.
А кому ну так погано,
Може голочку віддати,
Щоб було хоч трішки легше,
Щоб міг душу захищати. |