Стихотворение «Я хочу понять! Я хачу зразумець!»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 352 +1
Дата:
Предисловие:
ПРОДОЛЖЕНИЕ... СбОрНиКа          ПРАЦЯГ ЗбОрНiКа
Сказки + Стихи...    Казкi + Вершi...

Я хочу понять! Я хачу зразумець!

Я хочу понять! 009
009   Я хачу зразумець!   009

29 января 2003 года.                                                                                                 29 студзеня 2003 года.

Я хочу понять, где тебя искать,
Я душой своей берегу в сердцах.
Я тебя люблю и в Собор хожу,
Я прошу у Бога только об одном –
Чтоб тебя касаться не во сне, а наяву.

Я хачу зразумець, дзе цябе шукаць,
Я душой сваёй у сэрцы захоўваю.
Я цябе кахаю і ў Сабор хаджу,
Я прашу у Бога толькі аб адным –
Каб да цябе дакрануцца не ў сне, а наяву.


А в мечтах своих вижу я одно,
Как во вселенной звезды в хороводе светят.
Я хочу понять, где ж тебя искать
Среди тех прекрасных звёздочек блестящих.
Но одно я понял, что смогу найти тебя
На планете нашей Земля –
Среди красоты природной богатой...

А ў марах сваіх  бачу я адно,
Як у сусветным карагодзе свецяць зоркі.
Я хачу зразумець, дзе ж цябе шукаць
Сярод тых прыгожых зорачак іскрыстых.
Але адно зразумеў я, што змагу знайсці цябе
На планеце нашай Зямля –
Сярод прыроднай багатай прыгажосці...


19 часов 29 минут                                                                                                             19 гадзiн 29 хвілiн
Послесловие:
Продолжение следует...   Працяг будзе...

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама