Стихотворение «Мой отец… Мой бацька...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Читатели: 406 +1
Дата:
Предисловие:
ПРОДОЛЖЕНИЕ... СбОрНиКа          ПРАЦЯГ ЗбОрНiКа
Сказки + Стихи...    Казкi + Вершi...

Мой отец… Мой бацька...

Мой отец…010
010   Мой бацька...   010

30 января 2003 года.                                                                                              30 студзеня 2003 года.

Всегда, всегда со мною в сердце и душе,
В которой я всегда берегу
Родного, дорогого и любимого
Папу – папу моего,
Папу – папу моего…

Заўсёды, заўсёды побач разам у сэрцы і ў душы,
У якой я заўжды шаную
Роднага, дарагога і любага
Тату – тату майго,
Тату – тату майго...


И пусть отец мой всегда, всегда со мною,
Живет как можно дольше-дольше лет,
И наслаждается, и восхищается
Своей прекрасной жизнью –
Своей, своей семьей…

І хай мой бацька заўсёды, заўсёды побач,  разам,
Жыве як можа болей год.
І радуецца, і захапляецца
Сваім вельмі добрым жыццём –
Сваёй, сваёй сям’ёй...


Из года в год пускай
Отец сердечный мой
Не покрывается сединой, морщинами.
И пусть совет отца, как и мамочки моей,
Из жизни в жизнь приходит, когда нам тяжело…

І хай з году ў год
Сардэчны бацька мой  
Не пакрываецца сівізной, маршчынамі.
І хай парада бацькі, як і маці маёй,
Прыходзіць у жыцці, калі нам цяжка...


Я люблю тебя, родной,
Каждый час и каждый год.
Пусть летят твои года,
Наслаждайся жизнью ты
Со своей, своей семьей – многодетною…

Цябе люблю я, родны,
Кожную гадзіну і кожны год.
І хай ляцяць гады твае,
Жыццю ты радуйся
Разам, разам з сям’ёй – шматдзетнай...


Я люблю Вас, отец с мамой нашей великолепной,
Говорю тебе, отец, я от имени твоих детей
И хочу тебе пожелать в твой прекрасный юбилей
От имени семьи и от всей души:
Пусть здоровье твое крепчает из года в год,
Пусть удача и счастье всегда будут рядом с тобой и семьей,
И встречай, отец, еще в будущем как можно больше своих юбилеев…

Люблю я Вас, бацька з маці нашай раскошнай,
Кажу табе, бацька, ад імя тваіх дзяцей
І хачу табе пажадаць у твой выдатны юбілей
Ад імя сям’і і ад усёй душы:
Хай здароўе тваё крэпне з году ў год,
Хай поспех і шчасце заўсёды будуць побач з табой і сям’ёй,
І, сустракай, бацька, яшчэ ў будучым як можа больш сваіх юбілееў.


03 часа 25 минут                                                                                                        03 гадзiны 25 хвілiн
Послесловие:
Продолжение следует...   Працяг будзе...

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама