Стихотворение «Та не про те ти будеш говорити - (укр.яз.)»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Оценка: 4
Баллы: 2
Читатели: 277 +1
Дата:

Та не про те ти будеш говорити - (укр.яз.)

Жовтневий день, мов свiчечка горить,
осiннi крони, як дереворити*,
таку красу не можна вiдтворить,
про неї можна тiльки говорити.

Я думаю про осiнь i про нас,
про почуття, що спонука творити.
А ще, про той минулий, давнiй час,
коли могли очима говорити,

без зайвих слiв, i вiрили у те,
що сплине все, i годi повторити,
як перший погляд, й листя золоте…
Та не про те я буду говорити.

Осiннiй день розтане, вiдгорить
померкнуть кольори i колорити,
останнiй спалах згасне, вiдщемить.
Та не про те ти будеш говорити.

дереворит* – гравюра на деревi

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама