Стихотворение «Твої слова - така то дивна страва!»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Темы: О ЛЮБВИотчаянье
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 448 +1
Дата:

Твої слова - така то дивна страва!

Твої слова - така то дивна страва!
Закоханий в семантику гурман,
Я кожен звук по крихті всмакувала
У пошуках де правда, де обман..

На післясмак залишилась тривога,
Приправлена донесхочу гірким.
До розпачу. До зайвої вологи
Очей моїх із болем палахким..

І на межі довіри і зневіри
Тлумачень безліч мудрим залишу..
На серці сіро. І у думках сіро.
І я нічого більше не прошу.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама