Розцвіла свічка яскравим тюльпаном.
"Яка ви сьогодні чарівна пані" -
Прошепотів схвильовано вечір
І обійняв вогняну красуню за плечі.
І вона не сказала не треба,
Усміхнулась лагідною усмішкою.
Була всю ніч свічка коханкою
Самою палкою і ніжною.
Світила вечору яскравіше від сонця
Квітка вогняна.
І не помічала, що гине вона.
Пелюстки опадають жаринками,
Зупинити час неможливо.
Ну чому, чому не можна
Довго бути щасливим? |