Стихотворение «ВСЕ ДЛЯ РІДНОЇ ТЕЩИ»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Шуточные стихи
Стихотворения к празднику: День шахтера в России
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 303 +1
Дата:

ВСЕ ДЛЯ РІДНОЇ ТЕЩИ

(Дніпропетровський суржик)

ГУМОРЕСКА

        ***

Діти, школа, дитсадок,
Магазини,  тощо…
У житті проблем – мішок,
Та складніша – `тёща!

Все, що робиться - заради
Тещиної  `дочки…
Зять – виконує поради,
Різні - заморочки…

Із проханнями спішить
На шахту  до зятя,
Зовсім влізла вже на шию
В підборах, та платті…

То їй – то, а то їй – це…
Кожен день – кросворди,
Як успіти все оце ?
Не пошлеш до чорта…

Захотіла на курорт
За кордон їздИти,
Беріть, мамо, гроші – от,
Хоч те що робите…

В Інтернеті – сотні мрій,
Наче у «ЛікБезі»…
Мріється змінити їй
На нові – протези…

Не зварю тобі борщу, -
Каже істерично,
Я – по-модному хочу`,
Тільки – керамічні.

Тільки позіхнув зятьок,
Шарить по кишенях,
Вигрібає геть усе,
До останньої жмені…

Щоб не лаялися ми,
Щоб жили у `миру,
Ти свій розум настроми –
На нову квартиру…

Втіху мамі він знайшов,
Зняв з обличчя втому,
«Ноги в руки»  й  пішов
В раз  –  до виконкому…

Ордер виписати їй
Просить поспішити…
В тещі  ж є думки нові –
Класу «Є» машина!

Зять рвонувся у салон
Колір вибирати,
Новий «бзік» на телефон: –
Дачу ! Щоб – гуляти !

Потім – «ботекси» давай,
Різні там – підтяжки,
Парфумерію шукай,
Пудри різні, `бляшки…

Теща хвалить всю дорогу: –
Зять про мене дбає!...
Тем, невирішених в нього –
Зовсім не буває!

Зять вже зовсім – схуд і зблід,
Із цих перегонів…
В тридцять років – наче дід,
В милі  –  холка «`коня».

Він до зриву - дуже `близький,
Не в змозі триматись,
А вона – в Стіні Кремлівський,
Мріє,  поховатись…

Слава Богу!  Наплювати!
Це вже – не питання!
Тещо, дай поцілувати
Тебе – на останнє…

Я ж тобі допомагаю
Завжди й у всьому,…
Й це питання порішаю
Швидко,  і без втоми…

Думкою про це – не майтесь,
Виконав  із старанням.
Хутко, мамо, одягайтесь,…
Завтра – поховання !

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама