Стихотворение «"Долар - сучасний Бог"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Сатирические стихи
Автор:
Баллы: 24
Читатели: 380 +1
Дата:

"Долар - сучасний Бог"

Навіть бабка Параска, що насінням торгує,
Знає відтепер стільки зараз долар коштує.
Тільки ціну  товара на ринці попитаєш.
Чую звідусіль долар все зростає і зростає.
І виріс він, як Атлант ростом доріс до неба,
І живе він, як Бог на Олімпі серед богів.
Ми ж стаємо дедалі все більш і більш убогі.
Над простими смертними долар смється з неба,
Не знаєте ви - люди, як жити зараз треба.
Я ж у відповідь йому: "Не моліться цим богам,
З - за кордону не ждіть ніколи порятунку.
Згадайте все у нас було вищого гатунку,
Працювати, не лінитись зараз самим треба,
Може тоді і боги спустяться до нас з неба."

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     14:36 08.05.2016 (1)
1
Надутый бакс скоро лопнет,вместе с основателями ФРС США,с праздником Вас,Елена!
     18:58 08.05.2016 (1)
1
Большое спасибо за отзыв.С праздником вас .Думаю скоро придёт конец временам . когда доллар правил миром. С уважением Елена.
     15:00 03.06.2016
Да,Америку ждёт полный экономический крах и не только, и уже в ближайшем будущем!!!
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама