Стихотворение «"А ЧАС МИНАЄ"»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Философская лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 653 +1
Дата:

"А ЧАС МИНАЄ"

Зачекай!  Постривай!  Не  спіши!
Відпочинь.  Не  лети  ти  так  стрімко.
Мені  музику  літа  пиши.
Листопад  ще  не  сип  на  голівку.
-----------------------------------
Пригальмуй.  Стиш  ходу.  Стань  постій.
Ще  до  осені  в  гості  так  рано.
Ще  багато  є  планів  і  мрій.
День  -  не  вечір...Хоч  вже  й  не  світанок.
-----------------------------------------
Не  біжи!  Не  лети!  Не  спливай!
Все  відчутніша  є  твоя  втеча.
З  літа  в  осінь  мене  не  штовхай.
День  ще  довго  не  змінюй  на  вечір.

08.09.2010р.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     19:34 11.09.2010 (1)
Я ни чего не понял, но мне понравилось...
     20:45 20.11.2010
Что же тут понимать - время - то проходит. Спасибо, что Вам понравилось
Реклама