Стихотворение «МОЛИТВА ЗА ВСІХ»
Тип: Стихотворение
Раздел: Для детей
Тематика: Без раздела
Автор:
Оценка: 5
Баллы: 6
Читатели: 440 +1
Дата:

МОЛИТВА ЗА ВСІХ

Вечір з синіх гір спустився.
В небі місяць засвітився,
і зірки зронили світло.
В час такий життя розквітло
на землі мого Ісуса.
Я до нього знов молюся:
щоб була сім'я зі статком,
не хворіли мама й татко,
щоб хоч трохи нам велося
і омріяне збулося.
Хай святиться ніч Різдвяна -
зичу я того й краянам!

2005 Закарпаття

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама