Стихотворение «Присвята батькові та присвята матері»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 394 +1
Дата:

Присвята батькові та присвята матері

"Я хочу замiж лиш за тата!"
Устами милого маляти
В дитинствi раннiм говорила,
I заперечень не терпiла.

"Характер татiв", "Тата донька",
Казала мама нам завжди.
Менi хотiлося так знати,
Усе, що, тату, знаєш ти.

Усi мої обдарування
Вiд тебе в спадщину дiстались,
I знаю, щоб в життi не сталось,
Мене пiдтримаєш завжди.

Бiжить, бiжить невпинно час!
Та робить ще рiднiше нас.
Вкотре горнуся i кажу:
"Татусю,  я тебе люблю!"
7.02.18 р.
(с) Юлiя Дмитренко-Деспоташвiлi

***

Мамо, матiнко, матуся,
Як покличеш, обiзвуся,
Як покличу я тебе,
Все облишиш, й страх мине...

Час проходить дуже швидко,
I давно уже не видко
В дзеркалi мале дiвча,
Мами лагiдне зайча.

Все частiше помiчаю
Погляд твiй в своїх очах,
Й серебро, що заплiтає
В коси темнi бiлий птах.

Ти до серця не бери,
Коли в чомусь сперечаюсь,,
Наперед я вибачаюсь, i тихенько обiйму.
Мамо! Я тебе люблю!
5.02.2018 р.
(с) Юлiя Дмитренко-Деспоташвiлi

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама